Actie Zonnig Wageningen voor particulieren

Van 10 mei 2012 tot en met 31 oktober 2012 konden inwoners van Wageningen gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod voor de aanschaf van zonnepanelen en de installatie ervan, via de actie Zonnig Wageningen. Het aanbod betrof een compleet zonnestroomsysteem bestaande uit zonnepanelen, omvormer en overige materialen en was inclusief installatie, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Inmiddels hebben ruim honderd Wageningers via de actie Zonnig Wageningen zonnepanelen aangeschaft, goed voor 252 kWp. Sinds de zomer van 2012 worden dan ook dagelijks zonnepanelen op Wageningse daken geplaatst en inmiddels zijn er meer dan 1000 zonnepanelen daadwerkelijk geïnstalleerd (26 november 2012). Dit is dan ook goed te zien als je door de stad fietst of rijdt: overal zie je tegenwoordig zonnepanelen  op de Wageningse daken. Bent u benieuwd naar de overwegingen en ervaringen van deze mensen? Kijk dan bij onze voorbeelden uit de praktijk.

 

Stichting Zonne-energie Wageningen is de actie gestart om de aankoop van zonnepanelen zo makkelijk mogelijk te maken. Het uitzoekwerk van aanbieders, geschikte panelen en omvormers vormt voor veel mensen een drempel. Dit voorwerk heeft de Stichting d.m.v. Zonnig Wageningen  uit handen genomen en selecteerde na een aanbesteding Atama als leverancier voor de zonnepanelen. De reden voor deze selectie was niet alleen de scherpe prijs, maar ook de kwaliteit van de aangeboden zonne-energie systemen en de ruime ervaring in het installeren van zonne-energie systemen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie bij onze FAQ’s of bekijk de folder en presentaties.

 

Print Friendly

    Comments are closed.