Kennisbank

De ontwikkeling en opschaling van de toepassing van zonne-energie als energiebron is onderdeel van de bredere energietransitie die momenteel in Nederland gaande is: van een energievoorziening gebaseerd op eindige en vervuilende energiebronnen, naar een energievoorziening gebaseerd op oneindige en schone bronnen. In deze transitie naar een duurzame energievoorziening moeten vele obstakels, zoals wettelijke beperkingen en de onbekenheid van de mogelijkheden en onmogelijkheden van duurzame energie, genomen worden. In dit proces is kennisdeling van groot belang.

 

Daarom wordt de binnen Stichting Zonne-energie Wageningen opgedane ervaring en expertise zoveel mogelijk gedeeld met anderen, die er binnen hun werkzaamheden en projecten voordeel mee kunnen doen. Een van de wijzen hiertoe is het verzamelen van relevante informatie in deze Kennisbank, die bestaat uit de volgende onderdelen:

 

 

De Kennisbank zal continu worden aangevuld. Wanneer u suggesties hebt voor aanvulling van informatie (documenten, links) voor de Kennisbank, stuur dan een e-mail naar: info@zonne-energie-wageningen.nl o.v.v. ‘Kennisbank’.

 

Print Friendly

    Comments are closed.