Huurders van de Woningstichting

Voor huurders van de Woningstichting zijn er diverse mogelijkheden voor het (laten) plaatsen van zonnepanelen. Bij groot onderhoud (maar ook daarbuiten) biedt de Woningstichting de mogelijkheid zonnepanelen te plaatsen tegen een beperkte huurverhoging. Hier staat tegenover dat uw maandelijkse elektriciteitsrekening door de zonnepanelen lager wordt. Het moet wel technisch mogelijk en verantwoord zijn om zonnepanelen aan te brengen. Ook kunnen huurders van de Woningstichting zelf zonnepanelen laten plaatsen. Vooraf is wel schriftelijke toestemming van de Woningstichting nodig.

Meer informatie

Kijk voor de exacte voorwaarden en rekenvoorbeelden in de folder die de Woningstichting hiervoor heeft opgesteld. Zie ook onze nieuwsberichten over het aanbod tijdens groot onderhoud in de Haverlanden en de nieuwe regeling voor individuele huurders.

Aanvragen

Huurt u een woning van de Woningstichting en hebt u interesse in zonnepanelen op uw dak? Vul dan het aanvraagformulier energiebesparende maatregelen in op de website van de Woningstichting.

 

Print Friendly

    Comments are closed.