Partners

De ambitie van Stichting Zonne-energie Wageningen wordt breed gedragen in de Wageningse samenleving. De partners van de Stichting zijn verenigd in de Raad van Advies:

 

Wagenings Ondernemers Contact

Het Wagenings Ondernemers Contact behartigt de belangen van het bedrijfsleven in de gemeente Wageningen en haar regio, alsmede van de belangen van haar leden in het bijzonder.

 

MARIN

MARIN (Maritime Research Institute Netherlands) heeft een tweeledige missie: de maritieme industrie voorzien van innovatieve oplossingen, en het uitvoeren van geavanceerd onderzoek ten behoeve van de maritieme sector als geheel.

 

MeteoGroup

MeteoGroup buigt zich al meer dan 25 jaar over het weer en het klimaat en volgt klimaatverandering, de opwarming van de aarde en het smelten van de ijskappen op de voet. Mede vanwege de kennis over het klimaat staat duurzaamheid bij MeteoGroup hoog in het vaandel.

 

NIOO-KNAW

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) doet ecologisch onderzoek op het land en in het zoete water. Deze hoogwaardige ecologische kennis kan de maatschappij helpen om haar problemen op het gebied van natuur en milieu op te lossen.

 

Wageningen UR

Wageningen University is de belangrijkste Europese universiteit op het gebied van Life Sciences. De opleidingen gaan over voeding, gezondheid van mens en dier, natuur, klimaat en leefomgeving.

 

Idealis

Idealis is de studentenhuisvester in Wageningen en Ede en verzorgt de huisvesting voor verschillende doelgroepen, waarvan de belangrijkste bestaat uit (internationale) studenten. Idealis heeft ongeveer 4.500 wooneenheden in haar bezit.

 

Woningstichting

Met ongeveer 5.100 woningen (dat is bijna de helft van alle woningen in de stad) is de Woningstichting de grootste verhuurder in Wageningen. De Woningstichting staat midden in de maatschappij en heeft ook de taak om kwetsbare doelgroepen te huisvesten.

 

J. Bakker Vastgoedbeheer

J. Bakker Vastgoedbeheer is al jarenlang beheerder van een groot aantal Verenigingen van Eigenaars in Wageningen en omgeving. Als kantoor zijn zij nauw verbonden met hun Verenigingen en zijn zij goed op de hoogte van hun wensen.

 

Luvema

Luvema levert al meer dan 40 jaar een compleet pakket aluminium profielen voor de bouw. Nieuwe producten worden in nauwe samenwerking met klanten ontwikkeld en zijn te verkrijgen via de professionele ijzerhandelaren.

 

Vada Graphic

Familiebedrijf Vada Graphic realiseert grafische producten van eenvoudig tot complex en van klein tot groot. Het bedrijf kent zijn oorsprong in Drukkerij Vada, tot midden jaren 80 van de vorige eeuw een van de grootste en beste drukkerijen van Nederland.

 

Transition Town Vallei

Transition Town Vallei is de transitiestad voor Wageningen, Renkum, Bennekom, Ede en omstreken. Dit burgerinitiatief stimuleert en faciliteert initiatieven uit de eigen stad, wijk of buurt, die bijdragen aan de overgang naar een energie onafhankelijke en veerkrachtige samenleving.

 

Gemeente Wageningen

Gemeente Wageningen heeft de ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Binnen deze context is in 2011 Stichting Zonne-energie Wageningen opgericht, met als doel investeringen in zonne-energie zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor Wageningse bedrijven en particulieren.

 

Provincie Gelderland

De provincie Gelderland werkt in het Prioritaire Programma Energie Transitie samen met partners aan een toekomstbestendige energie-voorziening en de transitie van fossiele energie naar hernieuwbare energie.

 

Coöperatie ValleiEnergie

Coöperatie ValleiEnergie is een coöperatief energiebedrijf dat zich inzet voor opwekking, inkoop en levering van duurzame energie voor en door leden in de Vallei regio.

 

Print Friendly

    Comments are closed.