Samen werken aan een zonnige toekomst

Stichting Zonne-energie Wageningen nodigt Wageningse ondernemers en instellingen uit om samen te werken aan een zonnige toekomst. In 2012 heeft de Stichting twee acties voor Wageningse ondernemers en instellingen:

 

Scan die de mogelijkheden van energiebesparing én de mogelijkheden voor plaatsing van zonnepanelen (elektriciteit) of zonnecollectoren (warm water) op het dak van uw bedrijf in kaart brengt.

 

Met deze actie kunnen Wageningse bedrijven en instellingen gebruik maken van een aantrekkelijk aanbod voor de aanschaf van zonnepanelen. Het aanbod betreft een compleet zonnestroomsysteem bestaande uit zonnepanelen, omvormer en overige materialen en is inclusief installatie, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Zonne-energie…. aantrekkelijker dan ooit

Hoe werkt het? Heel simpel. Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op. Als u panelen koopt, dan hoeft u de komende 25 jaar dus minder stroom van uw energieleverancier af te nemen.

Een indicatie van de kentallen, zoals vermogen, elektriciteitsproductie en prijs, van een aantal typische zonnestroomsystemen vindt u hier.

Waarom nu?

De combinatie van een in het afgelopen jaar sterk gedaalde prijs van zonne-energie met fiscale maatregelen maakt dat het aanschaffen van een zonnestroomsysteem voor ondernemers nu aantrekkelijker is dan ooit.

 

Print Friendly

    Comments are closed.