Aanmeldformulier Zon&Energiescan

Termijn voor aanmelding gesloten per 1 juni 2013

De Zon&Energiescan is beschikbaar voor een beperkt aantal Wageningse bedrijven en instellingen. Wees er dus snel bij! Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de scan is dat uw bedrijf of instelling in Wageningen zit, u eigenaar van het pand bent -of steun van de gebouweigenaar heeft-, en dat het pand over een dak in de zon beschikt. Kijk hier voor meer informatie over de Zon&Energiescan en de voorwaarden.

 

* Verplicht veld

 
 *Ja, ik wil graag een Zon&Energiescan om zo zicht te krijgen op zonne-energie en energiebesparing voor mijn organisatie en meld me hierbij aan. Ik ga akkoord met de eigen bijdrage van €200,-.

Contactgegevens

 
Naam organisatie*

Contactpersoon*

Functie

Adres van het pand met dak*

Postcode*

Woonplaats*

E-mailadres*

Telefoon*

Organisatiegegevens

Eigendom pand

 mijn bedrijf/instelling is eigenaar en gebruiker van het pand
 mijn bedrijf/instelling is eigenaar en verhuurder van het pand
 mijn bedrijf/instelling is huurder van het pand en de eigenaar steunt het laten uitvoeren van           de Zon&Energiescan
 anders, nl.
 
Beschikbaar dak voor zonne-energie

 mijn bedrijf/instelling heeft dakoppervlakte voor zonne-energie beschikbaar
 mijn bedrijf/instelling heeft geen dakoppervlakte voor zonne-energie beschikbaar.                          Helaas; u komt niet in aanmerking voor een Zon&Energiescan!

Eigen bijdrage

Stichting Zonne-energie Wageningen biedt u de Zon&Energiescan aan voor slechts €200,-. U ontvangt hiervoor een factuur. Voor de factuur hebben we de volgende gegevens nodig:

BTW-nummer*

Kamer van Koophandel nummer*
 
Na verzenden van dit formulier ontvangt u van ons een automatische ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen twee weken hoort u van ons of uw bedrijf in aanmerking komt voor de Zon&Energiescan.
 
Neem anti-spam code over : captcha  

 

 

Print Friendly

    Comments are closed.